TecAIRE va ser construïda al 1978 per un equip de professionals amb elevat nivell tècnic i amplia experiència al sector industrial del cafè.

La nostra activitat principal és la construcció de màquines, equips i instal·lacions pel tractament i procés de transformació del cafè, des de la recepció del gra verd fins al envasat.

L’avançada tecnologia aplicada en els nostres equips i l’experiència en el sector, ens ha permès aconseguir una bona quota de mercat al nostre país i un prestigi davant els nostres clients al assolir èxits tècnics importants, sent pioners en desenvolupaments com el torrat per cafè torrefacte, en les correccions mediambientals en processos de torrat i sistemes de mòlta de tracció hidràulica.

Tot això ens ha facilitat l’obertura a mercats d’exportació, aconseguint el volum de les nostres exportacions, en els últims exercicis, el 80% de la nostra producció.

En TecAIRE desenvolupem la major part dels nostres projectes en el sector de la gamma alta. La tecnologia d’última generació utilitzada en projectes mitjançant CAD 3D i en la construcció mitjançant CAM, ens permet avenços significatius al costat de l’automatització de processos i programació per al control i funcionament de màquines i instal·lacions.

Igualment complementem el nostre catàleg mitjançant el protocol SPS (Specific Processing Solutions), creat gràcies a l’aportació tècnica i logística dels nostres col·laboradors, creant així una xarxa internacional d’enginyeria específica en cada camp de la transformació del cafè (especialització en donar solucions a cada projecte)